woensdag, 24 juli 2024
Voetbal247.nlPodcastPODCAST | #10 'Technisch beleid bepaalt meer het succes dan een trainer.'

PODCAST | #10 ‘Technisch beleid bepaalt meer het succes dan een trainer.’

Het is weer donderdag en dat betekent: een nieuwe Voetbal247-podcast! Zoals je gewend bent, bespreken we met verschillende gasten allerhande onderwerpen uit het hoogste amateurvoetbal van Nederland en kijken we terug wat geweest is en wat er nog gaat komen. Na weer een roerig weekend in het topamateurvoetbal is het tijd om alle ontwikkelingen rustig na te bespreken in de Voetbal247-Podcast. Dit keer opgenomen in de studio van RTV Katwijk, midden in het vredige centrum van het topamateurvoetbal, de Bollenstreek.

Presentator Henk Kasius bespreekt met seniorredacteur Theo Uphus en RTV Katwijk-verslaggever Marcel Van Der Vijver alle ontwikkelingen in de drie hoogste klassen van het amateurvoetbal, met daarbij uiteraard aandacht voor de hectiek aan de Blauwe zijde van De Westmaat en het ontslag van trainer Eric Meijers, de greep naar de macht van FC Lisse en OFC en de algehele rust in de Bollenstreek waar zowel Katwijk, Quick Boys, FC Lisse als Rijnsburgse Boys een uitstekend weekend hadden.

Daarnaast hebben we telefonisch contact met Jochem Twisker, die na het ontslag van Eric Meijers samen met Chris de Graaf Spakenburg in rustiger vaarwater moet brengen. Ook bellen we met Pieter Mulders, die met OFC momenteel de Derde Divisie Zondag domineert.

Dit alles en natuurlijk veel meer passeert in bijna anderhalf uur de revue. Beluister de podcast hieronder, via Spotify of via Apple Podcasts! Abonneer je gelijk op onze kanalen, zodat je geen show meer hoeft te missen!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD