maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisiePODCAST | #10: 'Als ASWH er in blijft, lopen we een week...

PODCAST | #10: ‘Als ASWH er in blijft, lopen we een week lang de polonaise.’

Het is weer donderdag, dus dat betekent: een nieuwe Voetbal247-podcast! Zoals gewoonlijk worden er weer allerlei zaken uit het hoogste amateurvoetbal van Nederland besproken. Er wordt met verschillende gasten teruggekeken op wat is geweest en wat er nog gaat komen.

Met deze week in de tiende podcast van seizoen: Geen verrassingen in de Derde Divisie Zaterdag; De favorieten deden hun ding en zo blijft het spannend, zowel onder- als boven in. In de Derde Divisie Zondag lijkt de spanning wat minder na dit weekend. Koploper O.S.S.’20 is de grote winnaar van speelronde 10. De Ossenaren wonnen zelf met 0-1 van Blauw Geel’38 en zagen de concurrentie punten laten liggen. De voorsprong bedraagt nu al 5 punten. Kunnen de Ossenaren zich alvast opmaken voor de Tweede Divsie? Ook hebben wij weer een studiogast! Ditmaal is het “de kroonprins van het trainersgilde” Rogier Veenstra die bij ons aanschuift en alles vertelt over zijn carrière en het trainerschap bij promovendus ASWH.

Dit allemaal en meer komt voorbij in de podcast van Voetbal247. Henk Kasius, Jelmer Geerds en dus ASWH-trainer Rogier Veenstra zijn samen in de studio met presentator Dimitri van Tuijl om er weer een mooie uitzending van te maken. Genoeg redenen om te luisteren dus! Beluister de podcast hier onder of via Spotify! Abonneer je gelijk op ons kanaal, zodat je geen show meer hoeft te missen.

Beluister ook onze eerdere podcasts:
1. ‘Ik verwacht niet veel van Spakenburg dit jaar.’
2. ‘DOVO heeft gewoon een matige selectie.’
3. ‘Sparta Nijkerk eindigt in de top-5.’
4. ‘Quick is meer een sociëteit dan een voetbalclub.’
5. ‘Ik heb wel te doen met John de Wolf.’
6. ‘Een betaalde technisch directeur heeft geen toegevoegde waarde.’
7. ‘Zonder budgetverhoging heeft Hercules haar plafond wel bereikt.’
8. ‘Berry Powel over GVVV, DVS’33 en zijn eeuwige jeugd’
9. ‘Ik heb mijn plezier teruggevonden in het amateurvoetbal.’

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD