Home Competities Derde Divisie PODCAST | #1: 'Trainer zijn is een ervaringsvak'

PODCAST | #1: ‘Trainer zijn is een ervaringsvak’

Het is weer donderdag, en ook in het nieuwe seizoen betekent dat weer: een nieuwe Voetbal247-podcast! Zoals jullie van ons gewend zijn worden er weer allerhande onderwerpen uit het hoogste amateurvoetbal van Nederland besproken en wordt met verschillende gasten teruggekeken op wat is geweest en wat er nog gaat komen.

- Advertentie -

Met deze week in de aller eerste podcast van het seizoen 20/21: Het begint weer! De bal gaat weer rollen “voor het echie” en daarom een uitgebreide voorbeschouwing op de Tweede Divisie en beide Derde Divisies. Welke clubs gaan verrassen? Welke club is “the dark horse” dit seizoen? Welke nieuwe namen kunnen we verwelkomen en wat voor invloed gaat de coronacrisis nog op het wedstrijdprogramma hebben? Daarnaast kijken we ook naar de promotie-/degradatieregels die de KNVB heeft gemaakt en of die regels het nu een stuk duidelijker maken….

Verder hebben we deze week weer een interessante hoofdgast! Vorig seizoen was hij nog actief als trainer in de Tweede Divisie van GVVV en daarvoor stond hij ook al bij FC Lisse, Rijnsburgse Boys en DHC Delft aan het roer. Zijn naam: Niek Oosterlee. Hij blikt met ons terug op zijn trainerscarrière en geeft zijn mening over de huidige gang van zaken in het voetbalwereldje. Komt er nog een nieuwe club?

Dit allemaal en meer komt voorbij in de podcast van Voetbal247. Namens Voetbal247 zit redacteur Henk Kasius in de Studio van RTV Katwijk en uiteraard is ook dit seizoen de presentatie weer in handen van Dimitri van Tuijl. In ongeveer een uur tijd nemen zij met de hoofdgast van vandaag alle actualiteiten door. Genoeg redenen om te luisteren dus!

Beluister de podcast hieronder, via Spotify of via Apple Podcasts! Abonneer je gelijk op onze kanalen, zodat je geen show meer hoeft te missen.

Beluister ook onze eerdere podcasts:

Voetbal247-Podcast Seizoen 2
Voetbal247-Podcast Seizoen 1

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES