dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagPODCAST | #1 'Ongehoorzame ploegen kunnen zomaar 10 punten extra pakken'

PODCAST | #1 ‘Ongehoorzame ploegen kunnen zomaar 10 punten extra pakken’

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en dus serveren we je op donderdag weer een kakelverse podcast. We bespreken de laatste actualiteiten uit het topamateurvoetbal, wat opviel en natuurlijk kijken we ook vooruit naar de komende speelronde.

We maken ons bovendien op voor alweer het vierde podcastseizoen van Voetbal247.nl. Na twee helaas vroegtijdig afgebroken seizoenen, bespeuren we zowel in het topamateurvoetbalwereldje als bij onszelf dat het echt weer begint te kriebelen.

Voor deze podcast zijn we te gast op het sportcomplex van Derde Divisionist USV Hercules. Presentator Dimitri van Tuijl heeft naast hoofdredacteur Jelmer Geerds ook verslaggever Niels Veldhoven aan tafel, die deze voorbereiding al zo’n dertig oefenduels zag. Hij vertelt je dus niet alleen welke clubs hem positief en negatief verrasten, maar ook wat de invloed van de coronapandemie ook nu nog op het voetbal heeft.

Maar we belichten ook de actualiteit, bijvoorbeeld het feit dat de Tweede Divisie een nieuwe commerciële naamgever heeft, maar tegelijk ook haar livewedstrijd op zaterdagmiddag verliest. Wie zijn de titelkandidaten en welke clubs krijgen het moeilijk?

In beide Derde Divisies doet zich iets opmerkelijks voor. Zowel de trainer van Sparta Nijkerk als die van OSS’20 lijkt de verwachtingen rondom hun selecties wat te willen temperen. Is dat een kwestie van realiteitszin, of een strategische zet om de spelers te prikkelen?

Dit allemaal en meer komt voorbij in de podcast van Voetbal247.nl. In ongeveer een uur tijd nemen praten we je weer helemaal bij over het topamateurvoetbal. Genoeg redenen om te luisteren dus!

En als de competities de komende maanden gewoon doorgaan blijven vinden, kun je weer wekelijks op donderdag een verse podcast verwachten. Daarin zullen ook zeker weer de nodige hoofdrolspelers uit de verschillende competities aan het woord komen.

Beluister de podcast hieronder, via Spotify of via Apple Podcasts! Abonneer je gelijk op onze kanalen, zodat je geen show meer hoeft te missen.

Eerdere seizoenen

Voetbal247-Podcast Seizoen 2
Voetbal247-Podcast Seizoen 1

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD