vrijdag, 23 februari 2024
Voetbal247.nlPodcastPODCAST | #1: ‘Ik verwacht niet veel van Spakenburg dit jaar.'

PODCAST | #1: ‘Ik verwacht niet veel van Spakenburg dit jaar.’

Het is weer donderdag, ook in het nieuwe seizoen betekent dit weer: een nieuwe Voetbal247-podcast! Zoals jullie van ons gewend zijn,worden er weer allerlei zaken uit het hoogste amateurvoetbal van Nederland besproken. Er wordt met verschillende gasten teruggekeken op wat is geweest en wat er nog gaat komen.

Met deze week in de eerste podcast van dit seizoen: Hoe staan de clubs in de Tweede en beide Derde Divisies ervoor aan het begin van het seizoen? Wie komen er in het linkerrijtje? Is er een gedoodverfde titelkandidaat? Wie worden de ‘dark horses’ en wie hebben de slechtste papieren? Ook blikken we o.a. vooruit op Quick Boys-Noordwijk en de KNVB heeft een nieuwe regel wat betreft promotie en degradatie regeling. Maar snapt iemand daar nog wat van?

Dit,en meer, komt allemaal in voorbij de podcast van Voetbal247. Henk Kasius en Ruben Beukers (Voetbal in de Bollenstreek) zijn samen met presentator Dimitri van Tuijl aanwezig in de studio en ook redactie-lid Rene Waning was aan de telefoon om zijn expertise over de Derde Divisie Zondag te delen. Genoeg redenen om te luisteren dus!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD