vrijdag, januari 27, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisiePlug: 'Ik ben al weken bezig om het tij te keren, maar...

Plug: ‘Ik ben al weken bezig om het tij te keren, maar het lukt gewoon niet’

Richard Plug heeft serieuze kopzorgen over de slechte reeks waarmee hij bezig is met VVSB. De Noordwijkershouters de vijfde nederlaag van de zes duels waarin hij de leiding had zag lijden.

,,Misschien ben ik gewoon niet de juiste man voor deze ploeg’’, stelt Plug in gesprek met het Leidsch Dagblad na de nederlaag tegen Ajax amateurs. ,,Ik zit hier nu zes wedstrijden en we verliezen er vijf. Als trainer lever ik hier dus gewoon een wanprestatie. Ik ga de komende dagen eens goed nadenken over hoe het verder moet.’’

Plug vervolgt: ,,Ik ben al weken bezig om het tij te keren. Maar het lukt gewoon niet. Nu vlak na deze nederlaag ben ik zwaar teleurgesteld maar het gevoel dat ik de spelers niet kan raken, heb ik al langer. Dat spookt al een tijdje door mijn hoofd. Ik ben direct en ik kan hard overkomen. Misschien pas ik als mens niet bij deze groep.’’ VVSB, vooraf ingeschat als één van de outsiders voor de titel, bezet een teleurstellende 14e positie in de Derde Divisie Zaterdag.

Opvallend is dat de voormalig ODIN’59-trainer dit seizoen reeds opstapte als trainer van DVS’33, waar hij een moeizame samenwerking had met enkele invloedrijke technische beleidsmakers.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD