Volg ons

Derde Divisie

Plet keert terug bij Hercules

Plet keert terug bij Hercules

Gilbrano Plet maakt het seizoen af bij zijn oude club Hercules. De 24-jarige vleugelaanvaller verruilde vorige zomer nog de Utrechtse club voor DOVO, maar daar kwam de vleugelspits nauwelijks aan spelen toe en verloor hij het plezier in het voetbal. Daarop leverde hij zijn contract in bij de Rooien uit Veenendaal.

Goede band
En dus keert Plet terug op sportpark Voordorp. ,,Ik ben bij Hercules al met veel liefde en open armen ontvangen”, reageert Plet in het AD. ,,Met de trainer en de club heb ik een goede band. Daarom ben ik blij en opgetogen dat het is gelukt om me over te schrijven. Ik wil weer plezier hebben in voetbal. Dat was ik bij DOVO kwijtgeraakt. Niets ten nadele van die club, maar ik ben blij dat ik weer bij Hercules kan voetballen en dat de KNVB mij speelgerechtigd heeft verklaard.”

Trainingsfit
Of hij zondag al in actie kan komen is echter nog de vraag: ,,Ik ben wel trainingsfit, maar nog niet wedstrijdfit. Twintig minuten moet lukken.”

Discussieer mee!
Advertentie
Advertentie

Meer over Derde Divisie