dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseHBSPinheiro traint mee bij HBS: 'Ik hoop een nieuwe profclub te vinden'

Pinheiro traint mee bij HBS: ‘Ik hoop een nieuwe profclub te vinden’

Delvin Pinheiro verscheen maandag op het trainingsveld van HBS en wakkerde daarmee de geruchten aan dat hij mogelijk komend seizoen te zien zou zijn in het shirt van de club uit de Derde Divisie van het zondagvoetbal. Tegenover Voetbal247 liet de verdediger echter weten dat hij momenteel alleen bij de club mee zal trainen om fit te blijven voor een mogelijk nieuw profavontuur in het buitenland. 

HBS
In de zomer van 2017 maakte Pinheiro de overstap van HBS naar de Thaise competitie waar hij onder contract stond bij Buriram United en Chainat. Nu keert hij dus tijdelijk terug op het oude nest. ,,Iemand van de directie van HBS nam contact met mij op en vroeg of ik mee wilde trainen bij HSB. Dit om op deze manier fit te blijven totdat ik een club gevonden heb. Er is niet gesproken over het eventueel gaan spelen bij HBS, daar is vooralsnog geen sprake van. Ik hoop een nieuwe profclub te vinden in het buitenland, maar je weet niet wat de toekomst brengt”, aldus Pinheiro tegenover Voetbal247.

Toekomst
Eerder liet de vleugelverdediger zich tegenover deze website al uit over zijn nabije toekomst. ,,In mijn voetbalcarrière heb ik ups en downs gekend, maar dat heeft iedere profvoetballer. Ik hoop dat ik komend seizoen kan spelen in Europa en daarna de volgende stap kan zetten, ik wil zoals iedereen natuurlijk ook bij een steeds grotere club spelen als dat mogelijk is.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD