Volg ons

Derde Divisie

Pinheiro stunt met HBS: ‘Drie punten pakken bij de koploper is geweldig’

Pinheiro stunt met HBS: ‘Drie punten pakken bij de koploper is geweldig’

HBS wist zaterdag vriend en vijand te verrassen met een zege op lijstaanvoerder Jong FC Volendam (0-1). Delvin Pinheiro, verdediger van de winnende formatie, was na afloop van het duel vanzelfsprekend zeer tevreden met het behaalde resultaat en deelde complimenten uit aan zijn ploeggenoten die de volle negentig minuten bleven strijden voor iedere meter op het speelveld. 

Goed gevoel
,,We hadden zaterdag wat tijd nodig om echt in de wedstrijd te komen, maar voor de start van het duel had ik al gezegd dat ik het gevoel had dat we hier wel eens zouden kunnen winnen. We namen ook het goede gevoel van die week ervoor mee toen wij wonnen van HSC’21. In de eerste helft was het voor ons alleen maar verdedigen en dus voetballen op de eigen helft”, aldus Pinheiro tegenover Voetbal247.

Winnen bij de koploper
HBS moest zich vooral richten op verdedigen in de uitwedstrijd tegen Jong Volendam. De ploeg kreeg na iets meer dan negentig minuten voetbal de beloning voor de inzet die het toonde.,,Iedereen was echt honderd procent gedreven om achter iedere bal aan te rennen en alles te geven tot aan de laatste minuut. We wisten al na twee minuten in de tweede helft een treffer te maken en daarna was het echt weer verdedigen wat wij moesten doen. Onze middenvelders zakten zo diep terug dat we van 4-3-3 eigenlijk terug gingen naar 4-4-1-1. We kregen ook nog bijna een strafschop tegen, maar gelukkig voor ons zag de scheidsrechter het anders, Drie punten bij de koploper is geweldig. Vooral in de situatie waarin we nu zitten.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie