woensdag, 28 februari 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisiePinheiro keert terug bij HBS: 'Hier presteren om mijn droom waar te...

Pinheiro keert terug bij HBS: ‘Hier presteren om mijn droom waar te maken’

Delvin Pinheiro is komend seizoen weer te zien op de Nederlandse voetbalvelden. De verdediger zal zijn wedstrijden gaan spelen voor HBS. Na zijn terugkeer uit Thailand, waar hij onder contract stond bij Buriram Unitd en Chainat FC, trainde hij al mee met de club waar hij twee seizoenen geleden ook deel uitmaakte van de A-selectie. 

Speelminuten
Het wachten is nu alleen nog op de vrijgave van de Thaise voetbalbond voordat Pinheiro daadwerkelijk weer in actie kan komen voor HBS. In eerste instantie hoopte de verdediger op een nieuw buitenlands avontuur, maar die teleurstelling schoof hij aan de kant en nu zijn de pijlen alleen nog gericht op het presteren bij de club uit de Derde Divisie. ,,Ik zal zoals altijd honderd procent geven voor de club waar ik speel en nu is dat HBS. Ik ben jong en fit en wil speelminuten maken. Ik moet hier presteren om mijn droom waar te kunnen maken om in de toekomst weer ergens bij een profclub te spelen”, aldus Pinheiro tegenover Voetbal247.

Buitenland
Een nieuw buitenlands avontuur in de zomer van 2019 is het doel voor de verdediger. ,,Ik hoop dat er  net zoals twee jaar geleden aan het einde van dit seizoen een profclub voor mij klaar staat, net zoals twee jaar geleden. Maar zoals ik al zei is nu HBS belangrijk en als ik daar goed speel komt de rest vanzelf.”

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD