zaterdag, december 10, 2022
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagPinheiro bereikt akkoord met Westlandia: 'Weer terug in de Derde Divisie!'

Pinheiro bereikt akkoord met Westlandia: ‘Weer terug in de Derde Divisie!’

Delvin Pinheiro speelt in het seizoen 2021/2022 zijn wedstrijden in de Derde Divisie van het zondagvoetbal. De vleugelaanvaller, die zijn laatste wedstrijden speelde voor HBS, bereikte een akkoord met Westlandia en zet daarmee naar zijn tevredenheid weer een stap omhoog op de voetballadder.

De nieuwste aanwinst liep al enige tijd rond bij Westlandia. , Ik trainde sinds april van dit jaar mee met de groep. Na een maand trainen kwamen we tot het besluit dat Westlandia en ik met elkaar in zee zouden gaan voor het nieuwe seizoen. Weer terug in de Derde Divisie”, aldus Pinheiro tegenover Voetbal247.

Een van de redenen dat Pinheiro zijn loopbaan zal vervolgen bij Westlandia is de aanwezigheid van trainer Marcel Koning. ,,Een paar jaar geleden, voor en na mijn voetbalavontuur in Thailand was Koning trainer van HBS en ik heb altijd goed contact met hem gehouden. In de laatste winterstop heb ik contact met hem gezocht en zo is het een en ander toen ontstaan tussen Westlandia en mij. Voor ik mee mocht trainen bij de club heb ik heel hard zelf getraind waardoor ik fit was en dus voldoende indruk wist te maken en mocht blijven.”

De in Rotterdam geboren speler stond in het verleden onder contract bij het Thaise Chainat FC en Buriram United. Verder kwam hij uit voor HBS, Excelsior Maassluis en in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam en FC Dordrecht.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS