Home Clubs Excelsior '31 Pim ten Have en Simon Baysoy vertrekken bij Excelsior'31

Pim ten Have en Simon Baysoy vertrekken bij Excelsior’31

Pim ten Have en Simon Baysoy vertrekken aan het eind van het seizoen bij Excelsior’31. Dat meldt de club op haar website.

- Advertentie -

Pim ten Have, die afgelopen zomer overkwam van PEC Zwolle, vertrekt in de zomer bij de ploeg uit Rijsen, omdat zijn persoonlijke situatie veranderd. Hijzelf zegt hierover: ,,Ik ga dit schooljaar afstuderen voor de opleiding Toegepaste Psychologie, waarna ik in september ga beginnen aan het schakelprogramma voorafgaand aan de master Talent Development and Creativity in Groningen. Omdat ik ook in Groningen ga wonen, werd een langer verblijf bij Excelsior’31 een moeilijk verhaal en ben ik op zoek naar een club die ik beter met deze studie kan combineren.” De 22-jarige centrale verdediger starte tot nu toe alle wedstrijden die de Rijsenaren dit seizoen speelden in de basis.

Ook Simon Baysoy heeft aangegeven na dit seizoen op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. De 26-jarige linksback uit de eigen opleiding is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen bij de hoofdklasser. Tussendoor maakte hij een uitstapje naar DOS’37.

Naast het vertrek van beide verdedigers kon de technische commissie ook melden dat Yilber Haverslag wel bij Excelsior’31 blijft.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES