Home Clubs Ajax amateurs Pilon weer drie keer trefzeker voor winnend DVS'33, Noordwijk wint ook van...

Pilon weer drie keer trefzeker voor winnend DVS’33, Noordwijk wint ook van Harkemase Boys

Noordwijk wist ook in speelronde elf de ongeslagen status te behouden. De ploeg won, mede door twee treffers van Nick van Staveren, de thuiswedstrijd tegen Harkemase Boys (4-1). DVS’33 was te sterk voor Hoek (4-2), dit met drie doelpunten van Olivier Pilon. ODIN’59, Ajax en DOVO wisten ook drie punten te pakken.

- Advertentie -

DVS’33 – Hoek
In de voorbeschouwing van de wedstrijden in speelronde elf was vanzelfsprekend ook aandacht voor het vaak scorende DVS’33. Tegen Hoek liet de ploeg uit Ermelo gelijk zien dat het niet veel tijd nodig heeft om het net van de tegenstander te vinden. Na slechts 22 seconden bracht Powel Olivier Pilon in stelling en die wist beheerst af te ronden (1-0). In de tiende minuut was de hoofdrol wederom voor Powel en Pilon. Eerstgenoemde werd binnen het strafschopgebied van de tegenstander vastgehouden wat vervolgens een strafschop opleverde. De penalty werd benut door Pilon (2-0). Hoek wist zich na 25 minuten spelen weer terug in de wedstrijd te ‘knokken’. Een hoekschop resulteerde in een doelpunt van Van den Bergh (2-1). DVS’33 wist echter vrij snel de voorsprong weer uit te breiden, Pilon was weer de maker van de treffer (3-1), dit na schitterend voorbereidend werk van Roemeon. In de tweede helft mocht Impens aanleggen vanaf elf meter na de toegekende strafschop, hij wist het buitenkansje te verzilveren (3-2). Na de aansluitingstreffer werd Hoek sterker en werd zeker niet uitgesloten dat het alsnog met een goed resultaat huiswaarts zou kunnen keren. Het was echter Roemeon die vanuit de omschakeling de 4-2 aan liet tekenen.

Noordwijk – Harkemase Boys
De thuisploeg kwam na één minuut spelen al op voorsprong tegen Harkemase Boys. De eerste aanval resulteerde direct in een treffer van Sabir Achefay (1-0). De supporters van Noordwijk kregen niet lang de gelegenheid om te genieten van de openingstreffer. In de vierde minuut stond de 1-1 al weer op het scorebord. Een voorzet van Beimers werd door Stelpstra bij de eerste paal binnen gewerkt.  Net voor de pauze was het de zingende aanvaller van Noordwijk, Nick van Staveren, die met een treffer de thuisploeg alsnog met een voorsprong kon laten rusten (2-1). In de 53ste minuut was het weer raak voor de thuisploeg. Het frommeldoelpunt werd toegekend aan Van Staveren (3-1). Vier minuten voor het einde van de officiële speeltijd werd de eindstand vanaf de penaltystip door Thomas Reynaers bepaald op 4-1.

StedocoDOVO
De ploeg uit Veenendaal kwam na 21 minuten spelen aan de leiding. Een hoekschop van Kesly den Haag werd door Joshua Patrick in de richting van Ralph Hovestad gebracht. Laatstgenoemde werkte de bal in het doel van de tegenstander (0-1). SteDoCo kwam na iets minder dan een uur spelen weer naast DOVO. Een vrije trap van Dos Santos werd binnen gekopt door Sterrenburg (1-1). Na zeventig minuten spelen wist Lars Middelwijk, koud in het veld, op aangeven van Roy Bakkenes DOVO weer op voorsprong te zetten (1-2).

ODIN’59 – SJC Noordwijk 1-0
1-0 Thomas de Vries

Ajax (am) – Eemdijk 1-0
1-0 Sonny Pronk

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES