maandag, maart 8, 2021
Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag Pilon kiest ondanks interesse van andere clubs voor langer verblijf bij DVS'33

Pilon kiest ondanks interesse van andere clubs voor langer verblijf bij DVS’33

DVS’33 kan in het seizoen 2019/2020 ook een beroep doen op Olivier Pilon. De clubtopscorer stond in de belangstelling van meerdere clubs, maar koos er voor om zijn aflopende contract met één seizoen te verlengen. Het nieuws ten aanzien van de contractverlenging werd door de club uit Ermelo wereldkundig gemaakt via de officiële website.

- Advertentie -

Meerdere opties
Geruchten waren er voldoende over de mogelijke nieuwe club van Pilon. Enigszins verrassend besloot hij toch zijn huidige vereniging trouw te blijven.  ,,Het is bekend dat er de afgelopen periode interesse was van meerdere clubs. Ik heb alle opties overwogen, maar uiteindelijk naar mijn gevoel geluisterd. DVS is een fantastische vereniging en ik heb het goed naar mijn zin. We kunnen ons als team nog verder ontwikkelen, daar draag ik graag het komende seizoen mijn steentje aan bij. Een leuke bijkomstigheid is dat collega’s en leerlingen van Groevenbeek mij ook op de voet volgen. Dat maakt het extra leuk om voor DVS te spelen”. aldus Pilon op de voornoemde website.

Doelpunten
De aanvaller was in het verleden onder andere actief voor Spakenburg, GVVV, SDC Putten en Roda’46. In Ermelo wist hij dit seizoen zoals verwacht direct een basisplaats te veroveren. Tot dusver wist hij deze competitie al 21 keer het net van de tegenstander te vinden.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES