zaterdag, maart 6, 2021
Home Competities Derde Divisie Pilon heeft clubs voor het uitkiezen: 'Keuze is niet makkelijk'

Pilon heeft clubs voor het uitkiezen: ‘Keuze is niet makkelijk’

De kans bestaat dat Olivier Pilon na één sterk jaar bij DVS’33 alweer vertrekt. De vleugelaanvaller staat in de belangstelling van diverse clubs, erkent hij in de Stentor.

- Advertentie -

,,Er hebben zich redelijk wat clubs gemeld. Eigenlijk alleen maar clubs die een niveautje hoger spelen. Ik heb de afgelopen tijd behoorlijk wat gesprekken gevoerd. Ik heb ambitie als speler, maar heb het ook naar mijn zin bij DVS. Het is een warme club en ik voel me gewaardeerd”, stelt Pilon tegenover de krant. ,,Er zijn clubs die een mooi plaatje kunnen voorschotelen, maar dat kan DVS ook. De keuze is niet makkelijk en ik ben er nog niet uit, maar ik hoop wel de knoop zo snel mogelijk door te hakken. Daar ga ik de komende dagen heel goed over nadenken.”

Pilon kwam afgelopen zomer over van Spakenburg en speelde eerder voor GVVV en SDC Putten.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES