maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisiePilon afgetest bij Eagles; aanvaller blijft bij Spakenburg

Pilon afgetest bij Eagles; aanvaller blijft bij Spakenburg

Spakenburg hoeft niet op zoek naar een nieuwe aanvaller, want Olivier Pilon zal gewoon aansluiten aan de blauwe kant van De Westmaat. De 22-jarige aanvaller werd door Go Ahead Eagles benaderd om een stage af te werken. De afgelopen dagen was hij dan ook actief in Deventer, maar een vervolg komt er niet.

Geen directe versterking

Kersvers Eredivisionist Go Ahead Eagles gaat donderdag op trainingskamp naar Rheden. Pilon is voor dit kamp afgevallen, want hij is net zoals Yannock Cortie afgetest. De 22-jarige aanvaller heeft dinsdagavond al de mededeling gekregen, nadat trainer Hans de Koning niets aan de twijfel over liet. Hij liet namelijk weten dat zowel Pilon als Cortie niet uit de toon vielen, zo meldt De Stentor. De oefenmeester zag ze alleen niet als directe versterkingen.

Doorgebroken bij GVVV

Daarbij was het vooraf al twijfelachtig of Pilon in Deventer aan kon sluiten. De club had namelijk al een aantal flankaanvallers aangetrokken. Na een aantal jaar bij SDC Putten furore te hebben gemaakt, brak Pilon afgelopen seizoen echt door bij GVVV. Hij werd clubtopscorer en had een groot aandeel in de promotie naar de Tweede Divisie. Spakenburg sloeg dan ook al vroeg in het seizoen toe om hem weg te kapen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD