maandag, oktober 18, 2021
HomeClubsADO'20Pikante seizoensopening voor ADO'20-coach Van der Mije

Pikante seizoensopening voor ADO’20-coach Van der Mije

Voor ADO’20-trainer Roy van der Mije is het eerste duel van de Heemskerkers direct waarschijnlijk de meest beladen wedstrijden van het seizoen. Hij neemt het dan op tegen OFC, zijn vorige club waar hij een veelbesproken vertrek beleefde.

,,Ik moet er wel om lachen, het moest vast zo zijn”, lacht Van der Mije in gesprek met het NoordHollands Dagblad. ,,Maar verder prima, hoor. Ik denk dat mijn oude ploeg een kanshebber is, dus het wordt een krachtmeting. Kunnen we met ADO’20 meteen zien waar we zelf staan.”

Van der Mije gaf in januari 2021 zijn ja-woord tegen de Superezels uit Heemskerk. Dat viel niet in goede aarde bij OFC, dat ervan uit ging dat de oefenmeester ook aankomend seizoen in Oostzaan zou werken. Van der Mije stelde destijds dat er geen sprake was van een mondeling akkoord en hij tijdig had aangegeven te vertrekken, alvorens te tekenen bij ADO’20.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD