dinsdag, maart 9, 2021
Home Competities Derde Divisie Pikante overstap: Curty Gonzales verruilt ONS Sneek voor Harkemase Boys

Pikante overstap: Curty Gonzales verruilt ONS Sneek voor Harkemase Boys

Curty Gonzales verruilt komende zomer ONS Sneek voor Harkemase Boys. De aanvaller kondigde recent zijn afscheid aan bij de Snekers.

- Advertentie -

,,Ik was toe aan iets nieuws. Harkemase Boys is een mooie club waar ik altijd goed contact mee heb gehad”, reageert de 29-jarige buitenspeler, die liefst tien seizoenen voor ONS uitkwam. Vorig seizoen was er al sprake van dat Gonzales naar Harkemase Boys zou komen, maar toen ging de overstap niet door. ,,Ik wilde weg, op zoek naar iets nieuws. Maar ik had nog een contract voor een jaar en daar heeft ONS me aan gehouden. Toen was het even niet leuk. Het is daarna wel allemaal netjes opgelost, maar het heeft me wel doen besluiten om na dit seizoen te vertrekken.”

In Sneek had hij voor zijn gevoel alles meegemaakt: ,,We zijn kampioen geworden, we spelen op een hoog niveau en ik was altijd basisspeler. Niet dat ik geen concurrentie had, hoor. Maar dan wil je nog wel eens een stap maken. Dat kon nu.” Gonzales speelde eerder voor vv Harlingen en in de jeugd van sc Heerenveen en Cambuur.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES