Volg ons

Derde Divisie Zondag

Pijlsnelle aanvaller Maurits de Baar van Hercules naar Sparta Nijkerk

Pijlsnelle aanvaller Maurits de Baar van Hercules naar Sparta Nijkerk

Sparta Nijkerk heeft zich voor komend seizoen versterkt met Maurits de Baar. De 21-jarige buitenspeler ging in de winterstop van FC Lienden naar Hercules, zijn overgang naar Utrecht werd echter geen groot succes.

Profvoetbal
In het verleden speelde de snelle aanvaller onder meer bij FC Den Bosch, Elinkwijk en RKC Waalwijk. In Waalwijk kwam De Baar tot tien wedstrijden in de Eerste Divisie. Bij Sparta Nijkerk wordt De Baar de vervanger van selectiespeler Yordi Schols die vanwege zijn eigen onderneming een stapje terug doet.

Gesprek met trainer
Maurits de Baar over zijn overgang: “Door de onrust bij Lienden heb ik ervoor gekozen om in de winterstop de overstap naar Hercules te maken. Dit is helaas niet geworden wat ik ervan verwacht had. Ondanks een aantal hele goede wedstrijden bij het tweede team in de beker kwam ik niet verder dan wat invalbeurten. Mijn sterke punten worden onvoldoende gebruikt en ik mis vertrouwen. In goed overleg is besloten het seizoen bij het tweede af te maken. Voor volgend seizoen is het cruciaal dat ik een juiste keuze maak. Bij Sparta Nijkerk had ik direct een goed gevoel en een uitvoerig gesprek met trainer Speelziek heeft dat versterkt. Hopelijk promoveert Sparta naar de Derde Divisie en kan ik volgend seizoen op dat podium mijn kwaliteiten tonen”, aldus de buitenspeler tegenover Voetbal247.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zondag