Volg ons

Tweede Divisie

Pieter Mulders: ‘Nog niet gesproken met VVSB’

Pieter Mulders: ‘Nog niet gesproken met VVSB’

Een opvallende toeschouwer bij het duel tussen Koninklijke HFC en VVSB was Pieter Mulders. De momenteel clubloze coach wordt genoemd als kandidaat om de vacante trainerspositie bij VVSB in te vullen.

,,VVSB is een mooie club en ik denk dat ze ook een aardige selectie hebben”, stelde Mulders in gesprek met Voetbal247.nl desgevraagd. De voormalig coach van Rijnsburgse Boys en Koninklijke HFC weet dat hij genoemd wordt bij de Noordwijkerhouters. ,,Maar ik heb nog niet met ze gesproken.”

Mulders is clubloos sinds afgelopen zomer, toen Rijnsburg besloot het aflopende contract niet te verlengen en verder ging met Wilfred van Leeuwen. ,,Sindsdien heb ik met diverse clubs gesproken, maar om uiteenlopende redenen is dat niks geworden. Ofwel mijn gevoel was niet goed, ofwel we kwamen er financieel niet uit, of men koos voor een andere kandidaat. Voor mij is het wel essentieel dat ik ergens een echte uitdaging zie.” Naar verluidt stond Mulders ook op het kandidatenlijstje bij Katwijk, dat uiteindelijk voor Jan Zoutman koos.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie