Home Competities Derde Divisie Pieter Mulders nieuwe trainer VVOG

Pieter Mulders nieuwe trainer VVOG

VVOG heeft Pieter Mulders aangesteld als nieuwe trainer voor volgend seizoen. Bij de Harderwijkers volgt Mulders Hennie in ’t Hof op, die onlangs te horen kreeg dat zijn contract na dit seizoen niet wordt verlengd.

- Advertentie -

Beleving
Mulders werkte tot afgelopen zomer bij Rijnsburgse Boys, waar hij echter ondanks aardige prestaties moest vertrekken. Tevens was hij succesvol bij Koninklijke HFC. Hij werkte ook bij ASV Dronten. ,,Ik ken VVOG natuurlijk al een lange tijd. De club heeft in al die jaren een mooie naam opgebouwd. Ik heb een aantal keer op De Strokel gespeeld met Rijnsburgse Boys. Het complex heeft een geweldige uitstraling en de beleving van de supporters is mooi om te zien. Ik denk dat er hier veel valt te halen”, reageert de oefenmeester op de clubsite.

Presteren
,,VVOG is een club met ambitie. De club wil een stabiele Derde Divisie-club worden, maar ik denk dat er nog wel meer in zit. Ik ben hier gekomen om te presteren en niet om aan bezigheidstherapie te doen”, is Mulders klip en klaar. ,,Bij mijn vorige clubs speelde ik attractief voetbal en dat ga ik bij VVOG ook doen. Ik wil hier de beleving in het voetbal brengen en de professionaliteit verbeteren.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES