donderdag, januari 27, 2022
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagPieter Mulders en OFC verlengen 'goed huwelijk'

Pieter Mulders en OFC verlengen ‘goed huwelijk’

Trainer Pieter Mulders en zijn club OFC uit Oostzaan gaan in ieder geval na de zomer nog een jaar met elkaar door, zo bevestigt de trainer desgevraagd aan Voetbal247.nl. Club en trainer zijn zeer tevreden met elkaar; Mulders spreekt dan ook van een “goed huwelijk”. Reden dus om het deze zomer aflopende contract met een jaar te verlengen.

Mulders: ,,Het gaat prima tussen zowel mijzelf en de spelersgroep als mijzelf en de verantwoordelijke mensen binnen de club. We hebben dezelfde ambitie, we willen graag naar de Tweede Divisie en die doelstelling is ook haalbaar. We vinden ook dat we dat op een goede manier proberen te bereiken, met attractief en meestal effectief voetbal. En ja, een goed huwelijk moet je in stand zien te houden lijkt mij.” OFC voert de ranglijst aan in de Derde Divisie Zondag.

Mulders tekent bij tot de zomer van 2023. Eerder was hij werkzaam bij onder meer Koninklijke HFC, Rijnsburgse Boys en VVOG.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]