Volg ons

‘Pieter Mulders en Jan Zoutman genoemd bij VVSB’

Tweede Divisie

‘Pieter Mulders en Jan Zoutman genoemd bij VVSB’

Een dag na het ontslag van Jack Honsbeek bij VVSB wordt al veelvuldig gespeculeerd over zijn opvolger in Noordwijkerhout. Pieter Mulders zou topkandidaat zijn om aan de slag te gaan op de Boekhorst.

Dat meldt althans Omroep West-verslaggever Herman Nanninga in het programma De Bankzitters. Over de – achteraf – laatste verloren wedstrijd van VVSB tegen De Treffers zegt Nanninga: ,,Ik ging na afloop naar de voorzitter toe, die begon al te lachen, en zei: je hoeft me deze week niet te bellen, er gebeurt niks. Dus ik vraag aan de voorzitter: hebben de spelers het vertrouwen uitgesproken richting de trainer? ‘Daar ga ik niet op reageren’, zei hij. Dan weet je eigenlijk al genoeg. En zondagmiddag is dan daar het ontslag van Jack Honsbeek.”

,,Er worden alweer verschillende namen genoemd bij VVSB: Jan Zoutman zou gepolst zijn, dat gerucht ging vorige week al. Pieter Mulders, de vorige trainer van Rijnsburgse Boys, wordt genoemd. Ik heb hem even ‘op de app gehad’: hij zei: ,,mijn naam is haas”. (..) Misschien is hij ook wel een goeie, want ik denk dat Pieter Mulders wel iemand is van de discipline, heeft al veel meegemaakt in het voetbal en is een gerenommeerd trainer.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie