maandag, 24 juni 2024
Voetbal247.nlClubsExcelsior MaassluisPieter Langedijk keert na 18 jaar terug bij Excelsior Maassluis

Pieter Langedijk keert na 18 jaar terug bij Excelsior Maassluis

Hij was amper 10 jaar toen hij zijn eerste schreden zette op voetbalgebied bij Excelsior Maassluis, Nu, 18 jaar later keert hij terug en komt met ingang van de nieuwe voetbaljaargang de hoofdmacht versterken. Zijn naam? Pieter Langedijk.

Momenteel komt hij nog uit voor IJsselmeervogels; hij tekent een contract voor twee seizoenen in Maassluis.

Pieter heeft heel wat “voetbalavonturen” achter de rug.
Respectievelijk had hij shirts aan van Sparta Rotterdam, RKC Waalwijk, Go Ahead Eagles, Top Oss, FK Pardubice (Tsjechië) en IJsselmeervogels.

De cirkel is rond

Pieter over zijn terugkeer:
“Ik vind het mooi dat ik na al die jaren weer kan terugkeren bij Excelsior Maassluis, de club waar het voor mij allemaal is begonnen. Ondanks dat het misschien iets eerder dan gepland is, is de cirkel nu weer helemaal rond”
De overstap naar Sportpark Dijkpolder heeft nog wat voordelen voor de aanvaller.
” Ik heb sinds kort met mijn vriendin een huis in Maassluis gekocht en kijk ik er nu al naar uit om straks weer lekker met de fiets naar de club te kunnen rijden.”

Technisch Manager Niels Redert is erg blij dat Langedijk de keuze heeft gemaakt voor Excelsior Maassluis. “Met het binnenhalen van Pieter hebben we een uitstekende vervanger weten te vinden voor Vincent van den Berg, die na dit seizoen stopt als actief voetballer. Pieter neemt een brok aan ervaring met zich mee, ondanks dat hij pas 28 jaar is. Met zijn ruime ervaring in het betaald voetbal halen we iemand in huis die weet wat presteren betekent. Wij verwachten dat Pieter één van de nieuwe aanvalsleiders van het vlaggenschip zal worden.”

Herman van Diejen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD