maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlEredivisiePhilippe Sandler in de belangstelling van Feyenoord

Philippe Sandler in de belangstelling van Feyenoord

Als het aan Feyenoord ligt keert Philippe Sandler terug op de Nederlandse velden. De verdediger van Manchester City werd het afgelopen seizoen verhuurd aan Troyes dat uitkomt in de Ligue 1, maar kon daar geen potten breken, meldt Voetbal International.

Voor Arne Slot betekent de eventuele komst van Philippe Sandler dat er een extra optie in de achterhoede bijkomt. Feyenoord heeft niet bepaald een brede selectie als het om centra verdedigers gaat en dus zou de komst van de oud-Ajacied een welkome versterking zijn. Op dit moment heeft de club uit Rotterdam-Zuid enkel Marcos Senesi en Gernot Trauner als opties voor de plekken centraal achterin.

Eerder deze week voegde Feyenoord Jorrit Hendrix al toe aan de selectie. Ook hij kan als het echt moet centraal achterin uit de voeten, al ziet men hem bij Feyenoord waarschijnlijk liever op het middenveld.

Philippe Sandler speelde eerder al voor PEC Zwolle en doorliep de jeugdopleiding van Ajax. Hij werd door Manchester City verhuurd aan Troyes maar keerde vroegtijdig terug van die periode. Hij kwam slechts tot twee optredens voor de club uit Frankrijk.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]