maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisiePhilip Ties: "Mentaal wat tikjes gekregen"

Philip Ties: “Mentaal wat tikjes gekregen”

Philip Ties zal ongetwijfeld zich heel wat anders hebben voorgesteld van zijn eerste maanden bij Spakenburg: “We lopen achter de feiten aan.” De van HHC Hardenberg overgekomen schaduwspits baalde van de late nederlaag tegen GVVV: “We zijn niet echt in problemen tegen ze geweest en krijgen zelf genoeg kansen, onder meer via Kees Tol en Danny van den Meiracker. Zuur dat ze er niet ingaan, misschien ook een beetje een vertrouwenskwestie.”

Trainer hoeft de ballen er niet in te schieten

Ties vindt niet dat trainer Hans van de Haar moet vertrekken nu de resultaten tegenvallen, zo zegt hij tegenover TweedeDivisie.org “Hij hoeft de ballen er niet in te schieten, wij staan op het veld. We hebben mentaal wat tikjes gehad, maar moeten gewoon goed blijven trainen. Ik ga er nog steeds vanuit dat we zullen eindigen bij de bovenste plekken. Het seizoen is nog lang.”

In teambelang aanpassen

De aanvallende middenvelder speelde tegen GVVV noodgedwongen vrij ver van het vijandelijke doel: “Natuurlijk speel ik het liefst dicht tegen de aanvallers aan, maar gezien onze blessures staat het teambelang gewoon even voorop en ga ik niet klagen als ik wat verder terug moet spelen. Pas als ik de keepershandschoenen moet aantrekken is de grens bereikt en stop ik”, knipoogt hij.

Blij voor HHC

Opvallend genoeg presteert ook zijn oude club HHC erg matig: “Ik ben blij voor ze dat ze nu eindelijk weer eens gewonnen hebben. Met veel mensen bij HHC heb ik nog contact. Ik vind het wel sneu dat Joseph Oosting het niet gered heeft, ik ken hem als een goede trainer met wie ik zelf plezierig heb gewerkt. Ik ben ervan overtuigd dat als hij een eigen groep kan samenstellen dat hij er een goed team van maakt.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD