Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Peters over kampioenschap: “Bij ons leeft dat niet zo”

Peters over kampioenschap: “Bij ons leeft dat niet zo”

Tim Peters is niet van plan om zich gek te laten maken. De aanvaller staat er goed voor met Scheveningen, maar beseft ook dondersgoed dat hij er nog niet is. Van kampioen worden met de ploeg wil Peters dan ook nog niet veel weten.

Kampioenschap

Peters blijft in gesprek met Omroep West op de vlakte als het gaat om het kampioenschap, ondanks dat Scheveningen op de eerste plek staat. “Iedereen spreekt over kampioenaspiraties en je leest in het boekje Scheveningen bovenaan en kampioen. Bij ons leeft dat niet zo. Zij zijn de titelkandidaat en voor ons is dit gewoon echt een mooie pot. We hebben gewoon een volwassen elftal. Rijnsburg uit is voor ons gewoon een mooie wedstrijd. Wij gaan hier niet met druk van wij mogen niet verliezen. Wij gaan gewoon hierheen om drie punten weg te halen. Dat is vandaag uitmuntend gelukt, denk ik.”

Geen druk

Van druk is bij Scheveningen absoluut nog geen sprake. “Op een gegeven moment gaat die komen, want dat kampioenschap komt voor iemand steeds dichterbij. Maar nu is die weg nog zolang. Je kunt dadelijk twee wedstrijden op rij verliezen en dan sta je weer vijfde. Er zijn zoveel ploegen die meedoen. Wij gaan gewoon per week kijken en dat is denk ik het beste”, aldus de goaltjesdief.

Bekijk het complete interview met Tim Peters

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag