maandag, 15 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagPeters bezorgt Lisse eerste nederlaag; Vogels blijven vliegen

Peters bezorgt Lisse eerste nederlaag; Vogels blijven vliegen

FC Lisse gaat de topper met IJsselmeervogels in met maar één punt voorsprong en de eerste nederlaag aan de broek. Tim Peters was de dader, want hij scoorde twee keer namens Scheveningen (2-1). IJsselmeervogels denderde ondertussen over ONS Sneek heen, net zoals ASWH eenvoudig won.

Opnieuw zes goals

FC Lisse speelde in elf duels pas twee keer gelijk, maar het ging mis op De Houtrust. Koen Fokkema maakte nog 0-1, maar in het laatste kwartier scoorde Tim Peters twee keer. Daarmee hielp hij zijn oude club IJsselmeervogels. De Rooien maakten er opnieuw een show van. ONS Sneek kreeg er zes om de oren, net zoals vorige week DVS’33. Sherwin Grot maakte er drie, goed voor de tiende zege op rij voor de Rooien. Volgende week is de topper op Ter Specke. ASWH kwam ook tot op drie punten, Huizen werd gevloerd met 0-3 door een eigen goal van Wouter, Vente, Peter de Lange en Peter Verhoeve. Scheveningen is nu vierde op zes punten.

Onderin punten sprokkelen

De derby’s zorgden voor veel vermaak. Rijnsburgse Boys bezorgde Quick Boys een historische nederlaag. In Harderwijk wist VVOG te winnen van DVS’33. Maurice de Ruiter maakte nog 0-1, maar binnen het halfuur was het 2-1 via Jurrien Hop en Jeremy de Graaf. Daar bleef het uiteindelijk ook bij. In de degradatiezone deed FC Rijnvogels goede zaken door te winnen van SteDoCo. Harkemase Boys pakte een punt bij ODIN’59 (3-3), terwijl Jong Almere City een 0-2-achterstand wist recht te zetten tegen Jong FC Volendam (2-2). Jong FC Groningen wist te winnen bij Capelle.

Bekijk de Derde Divisie Zaterdag Uitslagen | Stand | Programma

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD