HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagPeter Wesselink ook volgend seizoen trainer van DVS'33

Peter Wesselink ook volgend seizoen trainer van DVS’33

Peter Wesselink is ook volgend seizoen de trainer bij DVS’33. De Apeldoorner gaat daarmee zijn derde seizoen in bij de Ermeloërs. 

Ook asisstent Stevan de Geijter blijft actief bij DVS volgend seizoen. ,,We zijn een weg ingeslagen en heb het vertrouwen dat we de goede dingen doen waar uiteindelijk iets moois uit moet voortkomen. We krijgen de kans om onze attractieve speelwijze, het brengen van talenten, ideeën, samenwerking verder te ontwikkelen. Ik denk dat we nog lang niet klaar zijn en met iets moois bezig zijn. Vertrouwen en goed samenwerken vind ik belangrijk en is een basis om elkaar uit te dagen, scherp te houden en elkaar op het juiste spoor te zetten met als doel de lat omhoog te leggen”, reageert Wesselink op de clubsite.

DVS’33 presteert dit seizoen in de competitie redelijk met een huidige zesde plaats, maar in de beker springen de prestaties er in positieve zin uit. De Ermeloërs zijn samen met Excelsior Maassluis de enige amateurclub die wist door te dringen tot de achtste finale van het KNVB bekertoernooi. Daar zal zeker ook de penningmeester van DVS tevreden mee zijn.

Eerder was Wesselink trainer bij Excelsior ’31, Spakenburg, DTS’35, Silvolde, SVZW, CSV Apeldoorn en SV Vaassen.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.