dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagPeter de Lange: "Geen revanchegevoelens naar Spakenburg"

Peter de Lange: “Geen revanchegevoelens naar Spakenburg”

Met een treffer had Peter de Lange een belangrijk aandeel in de bekeruitschakeling van Spakenburg. De spits van ASWH was er echter niet op uit om zijn gram te halen: “Ik heb het bij Spakenburg op zich wel naar mijn zin gehad.” De afgelopen twee seizoenen zat hij vooral op de bank bij de Blauwen, maar voor ASWH schiet hij met scherp. In de Derde Divisie zaterdag staat de teller al op tien goals.

Bleven gewoon doorvechten

De Lange was bovenal trots op ASWH, zo vertelde hij aan TweedeDivisie.org. “Het was een slopende wedstrijd en als dan in de laatste minuut de gelijkmaker alsnog valt, dan was ik wel bang dat het bij ons in elkaar zou storten maar we bleven gewoon doorvechten. Gelukkig draaide het niet uit op penalties.”

Van egöisten lastig een team te maken

De blonde goalgetter vervolgt: “Met Jack van den Berg hebben we tactisch een hele goede trainer, die ook nog eens zorgt voor gezelligheid in het team. Daarin schuilt ook het verschil met vorig seizoen bij Spakenburg. Van egoïsten is het lastig een team te maken. Op zich was het in de kleedkamer nog wel gezellig, maar in de wedstrijd werd er enorm veel op elkaar gezeken. Ook nu lijkt er weinig lijn in het spel van Spakenburg te zitten.” De Lange kijkt alvast vooruit. “Op dit moment kijk ik vooral uit naar donderdag, als de loting voor de volgende bekerronde zal plaatsvinden. Het lijkt me geweldig om Feyenoord uit te loten en laat het dan maar een historische dag voor de club worden.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD