vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisiePetar Stoskovic verruilt komende zomer OFC voor SteDoCo

Petar Stoskovic verruilt komende zomer OFC voor SteDoCo

Vlak voor de Kerst goed nieuws voor de huidige OFC-doelman Petar Stoskovic. Met ingang van het volgende seizoen hoeft de voormalig doelman van onder andere FC Den Bosch, UNA en FC Dordrecht geen honderden kilometers per week meer af te leggen tussen zijn woonplaats Sleeuwijk en Oostzaan voor trainingen en wedstrijden. Vanaf seizoen 2021-2022 gaat dat Sleeuwijk – Hoornaar worden en dat scheelt nogal wat.

Alhoewel het voor de insiders al een een-tweetje was, werd vandaag officieel bevestigd door SteDoCo dat Petar Stoskovic de opvolger van Mark Smith gaat worden die teruggaat naar zijn eerste liefde, het Rotterdamse LMO.

De 27-jarige Stoskovic kwam aan het begin van dit seizoen zonder club te zitten toen zijn contract bij FC Dordrecht niet werd verlengd. Hij trainde een aantal weken mee bij Unitas om zo toch in conditie te blijven en kwam uiteindelijk in contact met OFC uit Oostzaan, waar hij vanaf het begin van het seizoen alles speelde.

Stoskovic is er heel blij mee: ,,Dit is in mijn ogen een prima keus die ook beter te combineren is met mijn werk als natuurlijk niet onmogelijk dat Stedoco het volgend seizoen op het hoogste zaterdagniveau uitkomt. Eerst maar eens kijken wanneer we weer aan voetballen toekomen en proberen ook met OFC een eind te komen in de titelrace. Zou leuk zijn volgend seizoen de strijd op het hoogste niveau tussen OFC en Stedoco”, reageert hij tegenover Voetbal247.nl.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD