dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlDerde Divisie ZaterdagClubsPetar Stoskovic keert terug op vertrouwde "UNA-nest"

Petar Stoskovic keert terug op vertrouwde “UNA-nest”

Petar Stoskovic keert vanaf het volgend seizoen terug bij de club waar hij zijn beste voetbalperiode meemaakte: het Zeelster UNA, uitkomend in de 3e Divisie Zondag.

Momenteel komt Stoskovic nog uit voor Stedoco waar hij aan het herstellen is van een blessure. Het verblijf bij Stedoco heeft slechts een seizoen geduurd.
In het begin van het seizoen was Stoskovic nog eerste doelman bij de club uit Hoornaar. Toen hij geblesseerd raakte nam Stephan Veenboer kort zijn plaats onder de lat in terwijl in januari j.l. Lars Bleijenberg werd aangetrokken van Excelsior Rotterdam en nu eerste doelman is.

Bij UNA zijn ze Petar Stoskovic nog niet vergeten. Integendeel, pratend over Petar Stoskovic in Veldhoven betekent praten over een mooie periode van zowel UNA als de doelman. Ook wordt Petar weer herenigd met zijn keeperstrainer Wim Ribbens die veel voor hem heeft betekend in zijn voetbalcarrière.
“Eerst mijn blessure goed laten genezen en dan weer aan de slag in het Brabantse land, waar ik nog veel spelers ken. Ik heb er onwijs veel zin in”.
Petar Stoskovic speelde in zijn voetbalcarrière voor Woudrichem, FC Den Bosch, UNA, FC Dordrecht en Stedoco.

Herman van Diejen

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD