vrijdag, december 3, 2021
HomeUitgelichtPersconferentie bevestigt: komende drie weken geen publiek bij topamateurvoetbal

Persconferentie bevestigt: komende drie weken geen publiek bij topamateurvoetbal

Hetgeen waar al voor gevreesd werd is uitgekomen: de komende drie weken zal er geen publiek welkom zijn bij wedstrijden in het amateurvoetbal. Dat heeft het demissionaire kabinet vanavond bekendgemaakt op de persconferentie.

De maatregel was al uitgelekt en werd direct gevolgd door een reactie vanuit de Tweede Divisie-clubs, die de KNVB verzochten om de competitie de komende drie weken stil te leggen omdat zij het niet zien zitten om te spelen zonder publiek. Het is nog niet duidelijk of de KNVB daarin meegaat. In de komende drie weken staat zowel de Spakenburgse derby, de Katwijkse derby en Quick Boys – Rijnsburgse Boys op het programma, stuk voor stuk wedstrijden waar normaal gesproken duizenden mensen van zouden genieten.

Ook in het betaald voetbal en bij andere sporten is geen publiek welkom. De maatregel gaat zaterdag 13 november om 18.00 uur in, waardoor dus deze zaterdagmiddag nog wel publiek welkom is.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS