vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagPenterman (Excelsior'31) na gelijkspel bij SteDoCo : 'Een prima resultaat voor ons'

Penterman (Excelsior’31) na gelijkspel bij SteDoCo : ‘Een prima resultaat voor ons’

Hielke Penterman mocht zaterdag met Excelsior’31 na iets meer dan negentig minuten voetbal één punt meenemen na de uitwedstrijd tegen SteDoCo (0-0). De aanvallend ingestelde speler was van mening dat de uitslag terecht was en hij gaf tegenover Excelsior31TV aan dat hij daar kijkend naar de krachtsverschillen op het veld ook tevreden mee was. 

,,Als je de wedstrijd hebt gezien dan kan ik er wel mee leven. In de eerste helft krijgen wij de bal veel, we kwamen moeilijk tot kansen en zij zakken in en in de tweede helft werd het een beetje een flipperkast. Er kwamen over en weer wat kansjes, er was ook niet echt een winnaar aan te wijzen vanmiddag. 0-0 dus terecht en ik denk hier een prima resultaat voor ons”, aldus Penterman tegenover Excelsior31TV.

In de komende speelronde staat het treffen met Staphorst op het programma. ,,We weten wat daar gevraagd wordt, we weten hoe goed ze het doen en dat een voorbereiding dus niets zegt. We weten precies van elkaar wat we kunnen verwachten dus ik verwacht een mooi affiche.”

Het gehele interview met Penterman is te zien via de onderstaande video van Excelsior31TV

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD