Home Competities Derde Divisie Pechvogel De Baar bekijkt superstart Sparta Nijkerk noodgedwongen van de zijkant

Pechvogel De Baar bekijkt superstart Sparta Nijkerk noodgedwongen van de zijkant

Terwijl Sparta Nijkerk een fantastische competitiestart kent en na vijf duels de ongeslagen koploper van de Derde Divisie is, moet aanwinst Maurits de Baar de wedstrijden van zijn ploeg vanaf de zijlijn bekijken. De 21-jarige buitenspeler met een verleden bij onder meer RKC Waalwijk, FC Lienden en Hercules scheurde in de voorbereiding zijn voorste kruisband af en staat aan het begin van een lang revalidatietraject. Voetbal247.nl nam contact op met de rappe aanvaller.

- Advertentie -

Maurits de Baar: ,,Na een paar goede gesprekken heb ik heel bewust voor Sparta Nijkerk gekozen, het is een prachtige ambitieuze club die prima bij mij past. Ik was van plan dit seizoen alles op het voetbal te zetten met de bedoeling om de stap terug naar het betaalde voetbal te maken. In de voorbereiding raakte ik echter zwaar geblesseerd aan mijn knie en dat is echt heel pijnlijk. Ik ben nog nooit zo ernstig geblesseerd geweest en ik kan nu een jaar niet doen wat ik het liefste doe. Gelukkig heb ik heel veel steun van mijn familie en vriendin, daar ben ik heel erg blij mee.”

De Baar: ,,Twee weken geleden ben ik in het UMC geopereerd, ik moet nu nog een week of vier op krukken lopen en ga bij de KNVB in Zeist revalideren. Extra vervelend is dat ik door mijn blessure mijn werk op de sportschool en in een restaurant niet kan doen, maar zodra ik weer kan lopen ga ik daar ook weer zo snel mogelijk beginnen. De komende maanden hoop ik mijn studie tot personal trainer af te ronden en dan kan ik me volledig op mijn revalidatie richten. Drie keer per week naar de fysiotherapeut, veel oefeningen voor mezelf doen en er alles aan doen om zo snel mogelijk weer fit te zijn. Je hoort vaak dat spelers na een blessure sterker terugkomen, dat wil ik natuurlijk ook. Ik hoef niet gemotiveerd te worden om de revalidatie zo goed mogelijk te laten verlopen, ik wil weer zo snel mogelijk het veld op.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES