donderdag, juli 7, 2022
HomeEredivisiePEC Zwolle vs Willem II voorspelling: Eredivisie wedtips, winkansen en free bets

PEC Zwolle vs Willem II voorspelling: Eredivisie wedtips, winkansen en free bets

Vrijdagavond trappen PEC Zwolle en Willem II de tweede seizoenshelft af in Zwolle. Na een door corona geteisterde winterstop zijn het de nummer 14 en 18 van de Eredivisie die het spits weer mogen afbijten. 

PEC Zwolle heeft na 18 wedstrijden slechts 6 punten verzameld terwijl ook Willem II al een tijd in een vrije val lijkt geraakt. Wie wint de strijd tussen deze twee ploegen uit vorm? 

PEC Zwolle

 

VS

Datum: Vrijdag 14 januari
Aftrap: 20:00, Mac3Park Stadion, Zwolle

PEC Zwolle vs Willem II: Eredivisie voorspelling

De afgelopen acht wedstrijden brachten voor Willem II geen succes. Er werd geen enkel punt verzameld en de ploeg uit Tilburg kreeg in totaal 24 goals tegen. 

In Zwolle zullen ze hoopvol naar deze wedstrijd uit kijken, maar is het ook alweer even terug dat PEC Zwolle punten wist te pakken in de eredivisie. Op 3 december wisten de Zwollenaren nog gelijk te spelen in Groningen. 

PEC Zwolle heeft na 18 wedstrijden nog altijd slechts één wedstrijd gewonnen; in oktober was Heracles de laatste club die geen punt wist te pakken tegen PEC. 

Voor PEC Zwolle lijkt de missie om degradatie te ontlopen naar de eerste divisie met de week minder kans tot slagen te hebben. Om een eerste stap te zetten is winst tegen de nummer 14 van de Eredivisie cruciaal. 

PEC Zwolle vs Willem II: Eredivisie goktips

De favoriet volgens de bookmakers is thuisploeg PEC Zwolle, maar ook op winst PEC Zwolle is nog genoeg te verdienen. Een gelijkspel levert het meeste op. 

Met 9 goals voor staat PEC Zwolle ook onderaan de ranglijst gescoorde goals, Willem II doet het daar niet veel beter met slechts 19 goals. Alleen PEC zelf en Sparta scoorden minder vaak. 

Een weddenschap op een doelpuntloze wedstrijd kan dan ook zomaar succesvol worden. Een 0-0 gelijkspel heeft een quotering van maar liefst 8,50. 

Gaat de wedstrijd door?

Voorlopig is het nog niet duidelijk of PEC Zwolle tegen Willem II wel door kan gaan. PEC Zwolle heef tnamelijk uitstel gevraagd vanwege de vele coronabesmettingen binnen de selectie. 

Mocht de KNVB niet akkoord gaan met het uitstellen van de wedstrijd zal de club dus veel spelers moeten missen. De kansen voor beide clubs zullen dan veranderen in het voordeel van Willem II. 

PEC Zwolle heeft in de winterstop Oussama Darfalou gehuurd van Vitesse. Denk jij dat de Algerijn meteen gaat scoren? Bekijk snel hieronder de quotering of ga meteen naar Bet365 en plaats je weddenschap!

PEC Zwolle vs Willem II: Winkansen

Hieronder vind je de belangrijkste quoteringen voor PEC Zwolle – Willem II. Deze quoteringen kunnen nog veranderen en voor de meest recente winkansen ga je naar Bet365. 

Winst PEC Zwolle: 2.3
Gelijkspel: 3.25
Winst Willem II: 3.20
Beide teams scoren: Ja 1.90 / Nee 1.83
Doelpunt Oussama Darfalou: 3.75
Meer dan 2,5 doelpunten: 2.15

PEC Zwolle vs Willem II: Hoe claim ik mijn free bets

Je kunt ook gebruik maken van gratis weddenschappen bij PEC Zwolle – Willem II. Met deze gratis weddenschappen betaal je dus zelf niks voor het plaatsen van de weddenschap en kun je er wel winst aan over houden.

In de algemene voorwaarden voor de free bets lees je hoe je deze gratis weddenschappen moet gebruiken en of er andere haken en ogen aanzitten. Wil jij aan de slag met gratis weddenschappen?

Wij helpen je! Hieronder vind je het antwoord op de vraag: ‘Hoe claim ik mijn free bets voor PEC Zwolle – Willem II? 

Stap 1: Claim hier je Bet365 gratis weddenschappen
Stap 2: Maak je account aan
Stap 3: Stort minimaal €5,-
Stap 4: Plaats je free bet!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS