dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlEredivisiePEC Zwolle neemt afscheid van tweetal en trekt mogelijk verdediger aan

PEC Zwolle neemt afscheid van tweetal en trekt mogelijk verdediger aan

Leandro Fernandes en Mark Pabai kunnen uitkijken naar een nieuwe club. Het duo trainde al sinds de winterstop niet meer mee en hen is nu medegedeeld dat de club uit Overijssel gaat doorselecteren, meldt Voetbal International

Fernandes trainde sinds de zomer van 2021 mee bij PEC Zwolle, maar de club in degradatienood besloot de 22-jarige middenvelder geen contract aan te bieden. Toen er halverwege september personele problemen ontstonden werd Fernandes alsnog vastgelegd. De middenvelder viel vier keer in en meer minuten voor de Zwollenaren gaat hij ook niet maken.

Voor Pabai geldt nagenoeg hetzelfde. Ook de 21-jarige rechtsback mag dus vertrekken nadat hij afgelopen zomer overkwam van Jong FC Utrecht. De jongeling heeft een contract tot 2023 met optie voor een seizoen extra. Hij had een basisplaats in de selectie van PEC Zwolle maar sinds Schreuder het roer overnam van Art Langeler is er geen plek meer voor de back. Voor Pabai is er interesse uit Italië.

Maikel van der Werff
Verwachting is wel dat Van der Werff snel aansluit bij de selectie van PEC. De ervaren verdediger traint al enige tijd mee en er is perspectief op een contract.

PEC Zwolle staat op dit moment 18e in de Eredivisie en moet rekening gaan houden met degradatie.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]