vrijdag, december 3, 2021
HomeCompetitiesTweede DivisiePaybacktime El Azzouti op IJsselmeervogels: 'Er is ook wel het één en...

Paybacktime El Azzouti op IJsselmeervogels: ‘Er is ook wel het één en ander gebeurd’

Ahmed el Azzouti nam zaterdag zoete revanche op IJsselmeervogels, dat afgelopen zomer besloot dat de aanvaller ondanks een doorlopend contract wel mocht vertrekken. El Azzouti streek neer bij Katwijk, scoort dit seizoen aan de lopende band, zo ook op de Westmaat tweemaal tegen zijn oude club.

,,Het is altijd lekker om te scoren en te winnen natuurlijk, helemaal om het hier te doen”, glunderde El Azzouti na afloop in gesprek met RTV Utrecht. ,,Ik heb er gespeeld en er is ook een en ander gebeurd. Het is dan lekker om twee keer te scoren en met 2-0 te winnen. Iedereen weet toch al wat er gebeurd is? Ik draaide goed, maar ze wilden niet verder met mij. Het is zoals het is, dat ligt achter ons. Zij hebben ook keuzes gemaakt, maar blijkbaar niet de goede.”

Over de wedstrijd zegt hij: ,,Ik denk dat wij in de eerste helft ons niveau niet halen, maar we geven ook niets weg. In de tweede helft pakken we het beter op en daar komen die goals dan ook vandaan. Dat was het verschil met de eerste helft. In de laatste fase krijgen we nog goede kansen op de 3-0 en de 4-0, maar het is een heerlijke middag.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS