zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisiePauw verkast van FC Lisse naar VVSB

Pauw verkast van FC Lisse naar VVSB

Guido Pauw speelt volgend seizoen toch in de Tweede Divisie. Hij maakt de overstap naar VVSB en neemt zodoende afscheid van FC Lisse, waar hij de afgelopen vier seizoenen speelde. Pauw is als vervanger van Stijn van der Slot gehaald.

Ongelukkig laatste seizoen

Guido Pauw arriveerde in 2013 bij FC Lisse en kon zeker in zijn eerste jaren op veel minuten rekenen. In het laatste seizoen voor FC Lisse was Pauw steeds vaker toeschouwer. Dit kwam met name door een blessure, maar toen de aanvaller niet bij de wedstrijdselectie behoorde voor de laatste partij van het seizoen vroeg hij om bedenktijd. Pauw dacht na over zijn toekomst en kwam tot de conclusie dat deze niet bij FC Lisse ligt, waarop hij de overstap maakte naar VVSB.

Pauw wacht zware concurrentiestrijd

Door zijn overgang naar VVSB komt Pauw volgend seizoen dus uit in de Tweede Divisie. Bij de paars-gelen wacht hem een zware concurrentiestrijd. Giovialli Serbony is in principe de onbetwiste eerste spits. Met het aantrekken van Pauw speelde VVSB in op het vertrek van Stijn van der Slot. De aanvaller koos voor een buitenlands avontuur, waardoor de club uit Noordwijkerhout geen beroep meer op hem kan doen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD