maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlClubsAchilles 1894Paul Weerman nieuwe trainer Staphorst

Paul Weerman nieuwe trainer Staphorst

Staphorst heeft met Paul Weerman een nieuwe hoofdtrainer gevonden. De oud-prof komt over van Achilles 1894. Daarmee vult de club een vacature die op een vreemde manier is ontstaan.

Staphorst had al een trainersduo vastgelegd om de vertrekkende Dennis van Toor op te volgen, maar omdat Leo B. veroordeeld werd voor omkoping in de zorg, ging die deal niet door. Staphorst, dat pas in de finale van de play offs promotie naar de Derde Divisie misliep, moest dus opnieuw op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Deze werd gevonden in Assen, waar Paul Weerman werd losgeweekt bij Achilles 1894. Eerder was de oud-speler van Emmen hoofdtrainer van het failliete WKE. Vorig seizoen was Weerman lange tijd verwikkeld in een jacht op het kampioenschap van de Hoofdklasse Zondag, maar moest hij de titel in een onderling duel aan SJC laten. Het afgelopen seizoen was Achilles 1894 minder succesvol in de Hoofdklasse.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD