Volg ons

Patrick Loenen (Sportlust ’46) sneert naar Scott Calderwood (DOVO): ‘Misschien omdat ik eerste keus was en hij nummer 7?’

Derde Divisie

Patrick Loenen (Sportlust ’46) sneert naar Scott Calderwood (DOVO): ‘Misschien omdat ik eerste keus was en hij nummer 7?’

Sportlust ’46-trainer Patrick Loenen lijkt het ‘hoofdstuk DOVO‘ nog niet te hebben gesloten. De coach reageerde nogal opvallend na de 2-0 zege van zijn ploeg op de Veenendaalers.

Loenen was vorig seizoen rond met DOVO, maar besloot alsnog af te zien van het trainerschap op Panhuis. Dat er nog steeds ‘oud zeer’ zit, blijkt uit verschillende reacties van de coach op Facebook.

Ook voor de camera van Sport Inside reageert Loenen opvallend fel richting zijn DOVO-collega Scott Calderwood: ,,Ik loop voor de wedstrijd naar de bank toe van DOVO. We moeten het ook niet groter maken dan het is. Ik zeg ‘fijne wedstrijd’ en wil de trainer van DOVO Scott Calderwood een boks geven. Die weigerde hij en zei: ‘Jij weet wel waarom.'”

,,Ik zou bij God niet weten waarom dat is. Misschien omdat ik de eerste keus was en hij nummer zeven? Ik heb geen idee…”

Over de wedstrijd zelf stelt Loenen dat Sportlust ’46 zichzelf meerdere malen vergat te belonen: ,,We hadden er ook zes of zeven kunnen maken en dan was het niet geflatteerd geweest. (..) Als je een keer DOVO met 4-1, 5-1 of 6-1 naar huis had kunnen sturen, dan was het vandaag.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie