Volg ons
Parami Rijnsburgse Boys

Derde Divisie Zaterdag

Parami tekent bij ‘perfect’ Rijnsburgse Boys

Parami tekent bij ‘perfect’ Rijnsburgse Boys

Maikey Parami heeft in Rijnsburgse Boys een nieuwe club gevonden. Vorige maand maakte de aanvaller bekend dat hij VVSB ging verlaten na dit seizoen. Diverse clubs hengelden vervolgens naar zijn diensten, maar hij koos voor de club uit de Derde Divisie Zaterdag.

Super goed gevoel

Parami had de clubs dus voor het uitkiezen, maar de flankspeler besloot al snel om zijn handtekening onder een tweejarig contract bij Rijnsburgse Boys te zetten. “Dat het Rijnsburg is geworden, komt omdat ik een super goed gevoel heb bij de club”, verklaarde Parami op de website van Rijnsburgse Boys. “Dat werd bevestigd na gesprekken met de trainer en het bestuur. Alles is er perfect geregeld en dat is een groot pluspunt.” Dat Parami qua niveau hoogstwaarschijnlijk – Rijnsburgse Boys staat vijfde in de Derde Divisie – een stapje terug moet doen, maakt hem niet veel uit. “Rijnsburgse Boys is een van de sterkere ploegen in het amateurvoetbal en hoort in de tweede divisie thuis. Wat dat betreft is er weinig verschil.”

Giovalli Serbony

In de lente trekt Parami dus voor het laatst het shirt van VVSB aan. Hij heeft er dan drie seizoenen in Noordwijkerhout opzitten. Zijn hoogtepunt was ongetwijfeld het avontuur in de KNVB Beker van vorig seizoen. Parami schoot VVSB toen hoogstpersoonlijk naar de halve finale, waarin het werd uitgeschakeld door FC Utrecht. Bij Rijnsburgse Boys wordt Parami weer herenigd met Giovalli Serbony. De spits werd tijdens de winterstop weggestuurd door VVSB, waarna Rijnsburgse Boys snel handelde en Serbony vastlegde. Verder moet Parami zijn nieuwe teamgenoten nog leren kennen. “Ik ken behalve Serbony nog niet zoveel spelers, maar dat komt wel goed. Dat Gio ook bij Rijnsburg speelt, staat overigens los van mijn overgang.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag