Volg ons
Paddy John GVVV

Tweede Divisie

Paddy John mag zich bewijzen bij GVVV

Paddy John mag zich bewijzen bij GVVV

Paddy John traint voorlopig mee bij GVVV. Volgens de Veenendaalse Krant bekijken zowel John als de Tweede Divisionist de komende tijd of er interesse is om een samenwerking aan te gaan. GVVV is op zoek naar een vervanger van Simon Brouwer, die langdurig geblesseerd is.

John al jaren clubloos

Paddy John zit sinds het faillissement van AGOVV Apeldoorn al zonder club. Op 21 december 2012 speelde hij met AGOVV, tegen Fortuna Sittard, zijn laatste voetbalwedstrijd. Volgens de regionale krant uit Veenendaal moet John daarom ook niet gezien worden als een directe versterking voor GVVV, omdat hij weinig wedstrijdritme heeft. De aanvaller zal daarom tijd nodig hebben om een toegevoegde waarde te worden voor de ploeg van trainer John de Wolf. Tijdens de trainingen krijgt John de mogelijkheid om dat aan te tonen.

John al langer op zoek naar een nieuwe club

Dat John nu bij GVVV opduikt is vrij opvallend. Na het faillissement van AGOVV probeerde de 26-jarige voetballer nog wel aan de bak te komen bij ADO Den Haag en FC Emmen, maar verder dan meetrainen kwam het daar niet. Voordat hij bij AGOVV terecht kwam speelde het broertje van de (voormalig) profvoetballers Collins en Ola John voor VfL Osnabrück, Fortuna Sittard, RKC Waalwijk en Heracles Almelo.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie