donderdag, oktober 28, 2021
HomeClubsTECÖzturk over vertrek bij T.E.C.: 'Van beiden kanten waren er twijfels wat...

Özturk over vertrek bij T.E.C.: ‘Van beiden kanten waren er twijfels wat betreft verlengen’

De samenwerking tussen T.E.C. en Oktay Özturk blijft zoals al eerder bekend gemaakt werd beperkt tot één seizoen. De middenvelder (31) is naar zijn zeggen op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij voor hem het niveau waar zijn nieuwe club speelt van minder groot belang is.

Korte periode
Vanwege het coronavirus liep alles anders in Tiel voor Özturk die in de zomer van 2020 de overstap maakte van DVS’33 (foto) naar T.E.C. ,,Na een goede voorbereiding kon ik een aantal wedstrijden spelen voor TEC, maar het blijft natuurlijk een hele rare tijd en een vreemd verloop van de competitie op deze manier door de corona. Ik kijk wel met een goed gevoel terug naar mijn korte periode bij T.E.C. maar het gevoel blijft dat ik er niet alles uit heb kunnen halen wat er wat mij betreft in zat”, aldus Ozturk tegenover Voetbal247.

Twijfels
Op het moment dat er een beslissing genomen moest worden over het al dan niet langer aanblijven van Özturk werd vrij duidelijk dat een afscheid nabij was. ,,De reden van mijn vertrek is duidelijk. Van beiden kanten waren er twijfels of we met elkaar door zouden moeten gaan. Ik wil wel benadrukken dat dit niets te maken had met mijn kwaliteiten of met de club T.E.C. Nu ben ik op zoek naar een club waar ik een uitdaging kan vinden. Dat staat wat mij betreft in eerste instantie helemaal los van het niveau waar deze club speelt.”

Titel met IJsselmeervogels
De middenvelder heeft zijn sporen weten te verdienen in de top van het amateurvoetbal. Gevraagd naar het hoogtepunt van zijn loopbaan had Özturk weinig tijd nodig om tot een antwoord te komen. ,,Het mooiste dat ik heb meegemaakt als voetballer is het kampioenschap van IJsselmeervogels in de Derde Divisie. Destijds hadden we een echt team waar iedereen met hart en ziel vocht voor de titel. Dit werd toen mede mogelijk gemaakt door onze trainers, de rest van de staf en alles er omheen.”

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS