vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagÖztürk helpt IJsselmeervogels aan zege: "Dat was ontlading"

Öztürk helpt IJsselmeervogels aan zege: “Dat was ontlading”

Lange tijd leek de wedstrijd tussen Jong FC Volendam en IJsselmeervogels te eindigen in een doelpuntloos gelijkspel. Totdat Oktay Öztürk in de extra tijd van de wedstrijd plots voor de goal van Jordi van Stappershoef verscheen en zonder twijfel de 0-1 binnenschoot.

Matchwinnaar niet helemaal tevreden

Öztürk sprak zich tegenover RTV Utrecht uit over hoe de goal tot stand kwam. “Ik heb niet nagedacht. Ik zag dat de lange hoek vrij was en schoot met binnenkant hard in. Dat was ontlading, hè”, sprak de man van de goal uit. Toch was hij niet helemaal tevreden over de wedstrijd, mede omdat zijn ploeg een groot aantal kansen miste. “Je had gewoon eerder de wedstrijd moeten beslissen. Je had minimaal met 3-0, 4-0 voor moeten staan eerste helft en dan kan je de wedstrijd uitspelen. Dat hij dan op het laatste moment valt, is wel mooi. Maar is weer op het nippertje, want je kan de wedstrijd eerder beslissen.”

Keeper pakte alles

Aanvoerder Christiaan van Hussen vulde de doelpunter aan bij RTV Utrecht. “Je bent zo lang de betere ploeg tegen Volendam. Je mist denk ik acht, negen honderd procent kansen. Dan kijk je naar de klok en dan zie je de negentigste minuut en denk je: Hij gaat niet meer vallen… Die keeper pakte ook wel alles, geloof ik. Hij stond elke keer goed. Hij pakte ballen met z’n voeten. Ik weet niet hoe hij ze pakte, maar hij pakte ze heel goed.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD