Volg ons
Oktay Ozturk Ijsselmeervogels

Derde Divisie Zaterdag

Öztürk helpt IJsselmeervogels aan zege: “Dat was ontlading”

Öztürk helpt IJsselmeervogels aan zege: “Dat was ontlading”

Lange tijd leek de wedstrijd tussen Jong FC Volendam en IJsselmeervogels te eindigen in een doelpuntloos gelijkspel. Totdat Oktay Öztürk in de extra tijd van de wedstrijd plots voor de goal van Jordi van Stappershoef verscheen en zonder twijfel de 0-1 binnenschoot.

Matchwinnaar niet helemaal tevreden

Öztürk sprak zich tegenover RTV Utrecht uit over hoe de goal tot stand kwam. “Ik heb niet nagedacht. Ik zag dat de lange hoek vrij was en schoot met binnenkant hard in. Dat was ontlading, hè”, sprak de man van de goal uit. Toch was hij niet helemaal tevreden over de wedstrijd, mede omdat zijn ploeg een groot aantal kansen miste. “Je had gewoon eerder de wedstrijd moeten beslissen. Je had minimaal met 3-0, 4-0 voor moeten staan eerste helft en dan kan je de wedstrijd uitspelen. Dat hij dan op het laatste moment valt, is wel mooi. Maar is weer op het nippertje, want je kan de wedstrijd eerder beslissen.”

Keeper pakte alles

Aanvoerder Christiaan van Hussen vulde de doelpunter aan bij RTV Utrecht. “Je bent zo lang de betere ploeg tegen Volendam. Je mist denk ik acht, negen honderd procent kansen. Dan kijk je naar de klok en dan zie je de negentigste minuut en denk je: Hij gaat niet meer vallen… Die keeper pakte ook wel alles, geloof ik. Hij stond elke keer goed. Hij pakte ballen met z’n voeten. Ik weet niet hoe hij ze pakte, maar hij pakte ze heel goed.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag