Volg ons

Hoofdklasse

OVERZICHT Hoofdklasse: Weer korfbalscore bij VV Emmen; eerste zege Moerse Boys

OVERZICHT Hoofdklasse: Weer korfbalscore bij VV Emmen; eerste zege Moerse Boys

SJC heeft JOS/Watergraafsmeer verdrongen van de koppositie in de Hoofdklasse A. Doordat de Noordwijkers wonnen van Leonidas en de Amsterdammers onderuit gingen bij Hoogeveen, is SJC nu koploper. In B maakten de koplopers geen fout.

De meest opvallende uitslag stond echter op het scorebord bij RKAVV – vv Emmen. Voor Emmen was het al de tweede bizarre uitslag op rij, daar vorige week het treffen met SDO in 6-6 eindigde. Tegen RKAVV was Jedsel Markes (archieffoto) de grote man met vier treffers.

In B maakten koplopers Halsteren en Unitas geen fout tegen respectievelijk IFC en Baronie. Onderin pakte Moerse Boys haar eerste zege van het seizoen door hekkensluiter Nuenen met 4-0 te verslaan.

De uitslagen:

Hoofdklasse A
RKAVV – VV Emmen 8-5
HBS – Alcides 0-1
Hoogeveen – JOS/Watergraafsmeer 3-0
MSC – HVV Hollandia afgelast
SDO – RKVV Velsen 0-2
SJC – Leonidas 3-0
VOC – Be Quick 1887 0-0

Hoofdklasse B
Unitas – Baronie 1-0
AWC – UDI ’19 0-2
EHC – Silvolde 0-2
Halsteren – IFC 4-1
LONGA ’30 – Juliana ’31 0-2
SV Meerssen – RKZVC 2-1
Moerse Boys – Nuenen 4-0
OJC Rosmalen – RKSV Minor 4-2

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse