Volg ons

Hoofdklasse

OVERZICHT | Hoofdklasse B: Urk remiseert bij Excelsior ’31, Genemuiden verslaat Sparta Nijkerk

OVERZICHT | Hoofdklasse B: Urk remiseert bij Excelsior ’31, Genemuiden verslaat Sparta Nijkerk

SV Urk en Excelsior ’31 (B) scoorden niet. Sparta Nijkerk ging hard onderuit op bezoek bij Sportclub Genemuiden en CSV Apeldoorn boekte een welkome 0-2 zege bij DETO (foto)

In B is het dan ook onvoorspelbaarheid troef. SV Urk heeft nog steeds een marge van vier punten, maar daarachter bevindt zich een groep achtervolgers met liefst zes clubs binnen 2 punten afstand.

Uitslagen Hoofdklasse B:
ACV – WHC 5-2
AZSV – Buitenpost 0-2
Berkum – DUNO 2-1
Excelsior ’31 – Urk 0-0
Flevo Boys – SVZW 4-2
SC Genemuiden – Sparta Nijkerk 3-0
SDC Putten – Staphorst 2-3
DETO – CSV Apeldoorn 0-2

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse