Volg ons

Hoofdklasse

OVERZICHT | Hoofdklasse B: Unitas verliest koppositie, De Meern wint ook niet zonder Titaley

OVERZICHT | Hoofdklasse B: Unitas verliest koppositie, De Meern wint ook niet zonder Titaley

In de Hoofdklasse B waren weinig verrassingen waarneembaar deze zondag. Door de doelpuntrijke remise van Unitas bij Leonidas zijn Gemert en Baronie samen koploper.

Gemert won uit bij Vlissingen met 0-2, Baronie won nipt van RKAVV met 0-1. De Meern wist ook zonder de ontslagen Joel Titaley niet te winnen. Groene Ster was met 4-1 te sterk. Alphense Boys kwam zondag niet in actie omdat het zou spelen tegen het uit de competitie genomen SVA Papendorp.

De uitslagen:
UDI ’19 – SV Meersen 1-2
Vlissingen – Gemert 0-2
IFC – Halsteren 1-3
Minor – RKSV Nuenen 2-2
Groene Ster – De Meern 4-1
RKAVV – Baronie 0-1
GVV Unitas – Leonidas 3-3
SVA Papendorp – Alphense Boys (niet gespeeld, Papendorp uit competitie genomen)

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse