zaterdag, maart 6, 2021
Home Competities Hoofdklasse OVERZICHT | Hoofdklasse B: Staphorst doet goede zaken

OVERZICHT | Hoofdklasse B: Staphorst doet goede zaken

Staphorst is de grote winnaar geworden van het inhaalprogramma in de zaterdaghoofdklasse B. De ploeg won zelf met 3-1 van directe concurrent Sparta Nijkerk en zag Excelsior’31 de punten delen met AZSV.

- Advertentie -

VV Staphorst begon sterk aan het treffen met Sparta Nijkerk. Binnen het kwartier stond het al 1-0 door een goal van Ter Avest. Vele kansen volgden, maar geen daarvan werd benut waardoor dit ook de ruststand was. In de tweede helft zette de ploeg uit Nijkerk veel meer druk en creëerde volop mogelijkheden. Dit resulteerde uiteindelijk een minuut of 10 voor tijd in de 1-1 van Janic Makizodila. Direct na de gelijkmaker sloeg Staphorst alsnog toe. Het werd vrijwel direct 2-1 door Martijn Brake, niet veel later maakte Mike Reuvers de 3-1.

Excelsior’31 liet dure punten liggen op bezoek bij AZSV. In een wedstrijd waarin de ploeg uit Aalten bijna voortdurend de bovenliggende partij was, werd het uiteindelijk 1-1. Door de overwinning neemt Staphorst de koppositie in de Hoofdklasse B weer over.

In de middenmoot deed SDC Putten uitstekende zaken. In een doelpuntrijke wedstrijd wonnen de Puttenaren met 3-2 van Flevo Boys. Sander Duits was de grote man aan SDC-zijde, hij maakte een kwartier voor tijd de winnende goal.

Onderin de stand deed DETO wederom uitstekende zaken. Na het punt tegen Staphorst vorige week won de ploeg vanmiddag met 1-0 van Berkum. DUNO, met Jan Oosterhuis (foto) voor het eerst in competitieverband als coach op de bank, had een lastige middag tegen hekkensluiter WHC, maar wist de punten wel op het eigen sportpark te houden. DUNO won na een 0-1 achterstand uiteindelijk met 3-1. WHC komt door de nederlaag en de overwinning van DETO nu nog vaster op de laatste plaats te staan.

De uitslagen:
AZSV – Excelsior’31 1-1
Deto-VV Berkum 1-0
VV Duno-WHC 3-1
SDC Putten-Flevo boys 3-2
VV StaphorstSparta Nijkerk 3-1

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES