Volg ons

Hoofdklasse

OVERZICHT | Hoofdklasse B: Sparta Nijkerk neemt koppositie over van Staphorst

OVERZICHT | Hoofdklasse B: Sparta Nijkerk neemt koppositie over van Staphorst

De Hoofdklasse B maakt zich op voor een zinderend slot. Met nog twee speelrondes te gaan heeft Sparta Nijkerk de koppositie overgenomen van Staphorst. Ook Excelsior ’31 wipte over de tapijtstedelingen heen.

Staphorst kwam thuis tegen Flevo Boys niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Doordat Sparta Nijkerk in een zeer spectaculair duel bij SVZW met een 3-4 zege huiswaarts keerde, is de ploeg van Eric Speelziek koploper. Ook Excelsior ’31 profiteerde van de misstap van Staphorst. De Rijssense ploeg won afgetekend van ACV: 0-4.

Onderin viel het doek voor SVZW door de nederlaag tegen Sparta Nijkerk. De Wierdense formatie keert na één jaar terug naar de Eerste Klasse. Genemuiden boekte een cruciale zege op DETO (0-2) en is daardoor praktisch veilig.

De uitslagen:
ACV – Excelsior ’31 0-4
Berkum – WHC 2-1
DETO – SC Genemuiden 0-2
DUNO – Buitenpost 3-1
SDC Putten – AZSV 0-1
Staphorst – Flevo Boys 1-1
SVZW – Sparta Nijkerk 3-4
SV Urk – CSV Apeldoorn 2-0

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse